ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΚΑΡ - Φωτογραφίες

ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΑΡΚΑΔΙΑ

Διεύθυνση - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Διεύθυνση: ΔΟΞΑ ΤΡΟΠΑΙΩΝ Τ.Κ. - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Τ.Κ.: 22008
Περιοχή - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Περιοχή: Τρόπαια Κατηγορία - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Κατηγορία: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
Τηλέφωνο - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Τηλέφωνο: 2797055440 Fax - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Fax: 2797055440
Κινητό - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Κινητό: 6974487335 E-mail - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ E-mail:
Υπεύθυνος - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Υπεύθυνος: ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ Ιστοσελίδα:
Κατασκευές σιδήρου, αλουμινίου ALOUMIL, Γορτυνία, Αρκαδία, κουφώματα αλουμινίου, μεταλλικά κτίρια, κάγκελα, σίτες , ρολά. Στην περιοχή Δόξα Τροπαίων, στον νομό Αρκαδίας, εδρεύει μια επιχείρηση που έχει στο ενεργητικό της εμπειρία τριών γενεών. Ο παππούς, ο πατέρας και τώρα πια ο εγγονός, που ήδη μετρά περισσότερα από 25 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στην δημιουργία κατασκευών, έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν μορφή και σχήμα στο μέταλλο. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης,...
Επισκέπτες: 9775

ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΑΡΚΑΔΙΑ

ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΑΡΚΑΔΙΑ

Κατασκευές σιδήρου, αλουμινίου ALOUMIL, Γορτυνία, Αρκαδία, κουφώματα αλουμινίου, μεταλλικά κτίρια, κάγκελα, σίτες , ρολά.


Στην περιοχή Δόξα Τροπαίων, στον νομό Αρκαδίας, εδρεύει μια επιχείρηση που έχει στο ενεργητικό της εμπειρία τριών γενεών. Ο παππούς, ο πατέρας και τώρα πια ο εγγονός, που ήδη μετρά περισσότερα από 25 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας στην δημιουργία κατασκευών, έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν μορφή και σχήμα στο μέταλλο.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κύριος Καραμάνης Βασίλης, είναι πιστοποιημένος κατασκευαστής των παγκοσμίου φήμης συστημάτων αλουμινίου ALOUMIL . Δραστηριοποιείται με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα στον εξαιρετικά απαιτητικό χώρο των μεταλλικών κατασκευών, δημιουργώντας προϊόντα υψηλής αισθητικής, εξαιρετικά μεγάλης αντοχής, που διασφαλίζουν την εξοικονόμηση ενέργειας και την ασφάλεια για τον κάτοχο τους.

Η επιχείρηση ‘ALOUMINIA – KARAMANIS’ αναλαμβάνει την δημιουργία κουφωμάτων αλουμινίου, μεταλλικών κτιρίων, στεγάστρων, ρολών, σιτών, περιφράξεων, θωρακισμένων πορτών, καθώς και παντός είδους ειδικές κατασκευές, καλύπτοντας κάθε ιδιαίτερη ανάγκη των πελατών.

‘ALOUMINIA – KARAMANIS’. Μοναδικές δημιουργίες, άμεση εξυπηρέτηση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.